Antena Căutare

PREMIERA! Geneva 2013: Noul Logan MCV - Un break cu stil

Gata cu MCV-ul cu aer de utilitara si usi duble in spate! Dacia a prezentat, in premiera mondiala, in cadrului celei de-a 83-a editii a Salonului Auto de la Geneva, noul Logan MCV, un model ce adopta fata Logan-ului obisnuit, dar se afiseaza cu un spate elegant, cu aer de break stilat, gen KIA C'eed SW sau, chiar, Volvo V50. Nu e rau deloc!

Dupa ce anul trecut Dacia a facut un adevarat tur de forta prezentand noutate, dupa noutate (Lodgy, Dokker/Dokker Van, Logan si Sandero), constructorul pitestean de sub umbrela Renault isi completeaza oferta si prezinta la Geneva ce-a de-a doua generatie Logan MCV, un break spatios la un pret accesibil.

Asemenea noilor Logan si Sandero, noul MCV adopta un stil exterior modern, specific modelelor break, si un design interior atragator si functional. In cifre, spatiu interior generos se traduce prin 5 locuri si un portbagaj cu un volum de 573 litri. Deocamdata nu s-a spus nimic despre o eventuala versiune cu 7 locuri, ca in trecut. Dar ar fi si oarecum ciudat, cat timp exista Lodgy si Dokker.

Noul Logan MCV este mai bine echipat si ofera un plus de confort si de siguranta. Printre dotarile disponibile in serie, inca de la primul nivel de echipare, se numara sistemul de control al stabilitatii ESP, directia asistata, airbag-urile laterale (pentru toate pietele unde se comercializeaza motoare Euro5) si bancheta spate rabatabila 1/3-2/3 (in toate tarile de comercializare).

De asemenea, noul Logan MCV ofera o gama larga de echipamente: sistemul multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteza, asistenta la parcarea cu spatele si functia Eco mode. Noile motorizari benzina TCe 90 si Diesel asigura o placere mai mare la condus, dar si un consum redus, precum si emisii de CO2 mai scazute.

Noua Dacia Logan MCV va putea fi comandata incepand din al doilea trimestru al anului 2013, la un pret similar cu cel al primei generatii.

Salonul Auto de la Geneva 2013: BMW si-a facut temele – De la M6 GC, la i3... Geneva 2013: Dacia Duster Aventure – Editie limitata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x