Antena Căutare

Primele imagini cu noul model Dacia Sandero. Unde va fi lansat

Compania auto de la Mioveni va dezvălui un nou model Dacia Sandero anul acesta. Află mai multe despre noul Sandero - modelul european, dar și despre cel din Brazilia - în articolul de pe a1.ro

Compania auto de la Mioveni va dezvălui un nou model Dacia Sandero anul acesta. Află mai multe despre noul Sandero - modelul european, dar și despre cel din Brazilia - în articolul de pe a1.ro

Producătorul auto Renault a prezentat pasionaților de mașini noul Sandero 2020, cu un nou facelift al celui mai bine vândut model de Dacia din Europa. Noul model de Sandero vine cu părțile din față și din spate complet revizuite, grilă mai apropiată de cea a modelului Renault decât cea de Dacia, cu faruri LED în formă de C.

Dacia Sandero 2019

Renault șe pregătește să lanseze și o nouă Dacia Sandero pentru piața europeană și rămâne de văzut dacă va arăta ca cea din Brazilia sau va fi diferită. Noua Dacia Sandero ar urma să fie o mașină complet diferită pentru a menține interesul ridicat. Până acum, Sandero a primit un facelift de la apariția oficială din 2007.

Așadar, compania de la Mioveni se pregătește să lanseze și a treia generație Sandero, de vreme ce primele au fost foarte populare. Momentan nu a fost dezvăluită nicio dată de lansare a noului model.

Primele imagini cu noul model Dacia Sandero. Unde va fi lansat

Fotografiile cu noul model Dacia Sandero modelul european au fost publicate de revista franceză Auto Plus. Fotografiile arată posibila înfățișare a noului model, un Sandero mai robust decât restul modelelor cunoscute, mai lat și mai lung, mai încăpător și mai stabil.

Farurile și calandrul nu diferă prea mult de modelul din a doua generație, dar partea inferioară a feței a căpătat un design mai atrăgător, mai modern și cu o mai bună dispunere a proiectoarelor de ceață.

Cele mai multe modificări de design apar în partea din spate. Sandero e de nerecunoscut și seamănă cu designul altor mașini mult mai scumpe, dar din aceeași categorie, cum ar fi Ford. Mai mult decât atât, ornamentele din jurul aripilor și de pe acoperiș amintesc de modelul Stepway.

În Brazilia, noul model Sandero va fi vândut sub marca Renault. Stopurile din spate tot cu LED au adoptat și ele noul design de la Renault. Bara din față are și ea un design nou, sportiv, iar capota e mai mare cu câțiva centimetrii și e înclinată către grilă. Având în vedere că fotografiile de la site-ul brazilian sunt denumite cvt-back și cvt-front, se speculează că există șanse ca noul model să fie echipat cu transmisii CVT și posibil cutia XTronic a celor de la Nissan.

Primele imagini cu noul model Dacia Sandero. Unde va fi lansat

Cifra 1.6 vine de la motorul aspirat SCe care produce 116 cai pe benzina si 118 cai cu etanol, carburant preferat in Brazilia. Din nefericire, până acum, Renault Brazilia nu a dezvăluit imagini cu interiorul noului Sandero, dar există mari șanse ca și la acest capitol să existe îmbunătățiri majore.

Atât modelul RS 2.0 cât și Stepway vor primi aceleași modificări operate de Renault. Pentru a ajunge în mai multe țări din America de Sud, noul Renault Sandero va fi produs în fabrica din Curitiba din Brazilia.

Citește și:

Dacia Arkana, un fel BMW X4 low-cost. Cum arată și ce preț ar avea noul SUV

Dacia Duster, transformată în mașină de lux. Preț și motorizări în 2019

Sursă foto: autoevolution.com, b1.ro

Sursă de informare: automarket.ro, b1.ro

Amenzi mai mari pentru șoferi! Depășirea neregulamentară, sancționată cu 2.900 de lei plus suspendarea permisului... Sfaturi utile: cum crești valoarea mașinii second hand înainte de a o vinde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x