Antena Căutare

Primele imagini! Noul Hyundai i30 se destainuie

Hyundai a dat publicitatii primele imagini ale noii generatii i30, cu doar o sapatamana inaintea lansarii oficiale din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2011 (IAA). Hatchback-ul preia liniile arcuite ale noului Elantra (i40), etaland un nou design captivant.

Conceputa la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim, Germania, noua generatie i30 reprezinta o evolutie a limbajului „sculptura fluida", afisand ADN-ul de design distinctiv al marcii.

Noua generatie i30 se incadreaza in familia Hyundai datorita grilei frontale hexagonale si a farurilor asemanatoare unor bijuterii, precum si datorita luminilor de zi. Aceste lumini au o forma unghiulara intr-un canal cu margini line, oferind mai multa personalitate vehiculului, precum si senzatia de rafinament si lux," a declarat Thomas Bürkle, designer sef al Centrului Tehnic Hyundai Motor Europa.

Conturand profilul noii generatii i30, designul prezinta o linie puternica, plina de caracter, trasata din fata pana la pasajele rotilor spate, continuandu-se pana la lampile spate. O alta linie ridica flancul masinii, creand un joc de umbra si lumina - o trasatura fundamentala a sculpturii fluide," a concluzionat Thomas Bürkle.

Consideram ca noua generatie i30 va atrage tinerii si consumatorii progresivi, ce nu isi doresc doar o masina performanta, ci si o masina atragatoare. In acest fel, noua generatie a modelului i30 va contribui la viitorul succes in vanzari, la cresterea notorietatii marcii si va imbunatati perceptia despre marca Hyundai in randul consumatorilor europeni," a afirmat Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europa.

Masina a fost conceputa pentru a concura cu principalele vehicule ale segmentului C si pentru a se alatura modelului i40 ca punct de referinta in ceea ce priveste calitatea Hyundai. Pachetul de servicii pentru clienti, Five Year Triple Care, va reprezenta un atu important in diferentierea noului model i30 intr-o clasa foarte competitiva", a adaugat Allan Rushforth.

2011/09/09/372222-hyundai-i30-iaa-2.jpg

i30 a fost si primul model al constructorului coreean conceput in Europa, primul model produs la fabrica din Cehia si primul Hyundai care a obtinut cinci stele in cadrul testelor Euro NCAP.

Dupa lansarea din 2007, vanzarile modelului i30 in Europa au crescut de la an la an, pana la 115.000 unitati in 2010 - cea mai mare cifra anuala de vanzari a unui model Hyundai in Europa. Vanzarile totale au atins cifra de 350.000 unitati pana la jumatatea anului 2011.

FOTO & VIDEO! Suedezii il imbraca pe Smart... Ridicarea masinilor din Bucuresti, o afacere de peste 160 mil. lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x