Antena Căutare

Primul contact: Ferrari FF

TopGear a avut oportunitatea de a-l cunoaste personal, in exclusivitate mondiala, pe cel mai recent membru al familiei din Maranello: Ferrari FF.

Exact cum au promis (si nu ca multi i-ar fi crezut), cei de la Ferrari s-au tinut de cuvant. Poate sa urce pante acoperite de zapada - mai ales incaltat cu pneurile de iarna capabile de viteze de 300 km/h. Si e incredibil de stabila pe suprafete ude. Iar pe virajele dificile, sistemul electronic al tractiunii integrale pare din venit din viitor, si dintr-o alta galaxie. Acesta ofera cantitatea optima de putere fiecarei roti in parte, in functie de necesitati.

Iar supercarurile nu ar trebui sa fie asa. Supercarurile ar trebui sa fie dive tafnoase, care vor sa scape de tine de fiecare data cand vremea nu este frumoasa.

Asadar, este FF-ul un supercar adevarat? Nu pe zapada sau pe ploaie; este prea bun pentru a fi un supercar. Asta te face sa te intrebi: daca este atat de bun pe suprafete dificile, atunci care este reversul. Pentru ca trebuie sa fie unul. Inseamna ca ar fi plictisitor pe drumuri normale. Nu?

Tot articolul, in TOP GEAR

Primul contact: Mercedes SLK - In cautare de adrenalina... Tsunami in lumea auto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x