Antena Căutare

Primul contact: VW Amarok - In lumea pickup-urilor

Calitate nemteasca. Se aplica si la electronice, si la bere, asa ca de ce nu s-ar aplica si la pickup-uri? Problema este ca si japonezii se pricep la electronice, iar de curand le-am incercat si berea si nu e chiar rea. Cat despre pickup-uri…

Cine n-are traditie, ar face bine sa fie macar o marca nemteasca, pentru ca altfel nu prea are sanse sa intre pe o piata dominata de multi ani de producatorii niponi. Chiar daca au mai existat pickup-uri Volkswagen, putini din cei care le-au prins mai traiesc si acum pentru a vedea aici o continuitate.

Pe de alta parte, se stie ca cel care isi apara titlul are cel mai mult de pierdut (titlul, adica), asa ca VW a fost liber sa faca ce vrea din Amarok - traditia poate fi si prohibitiva, iar absenta ei, benefica. Ceea ce a iesit, in cele din urma, este un pickup foarte incapator, insa oarecum atipic.

Amarok se comporta foarte bine pe sosea, desi platforma este una complet noua, neavand nicio legatura - asa cum multa lume crede - cu Touareg.

De fapt, se comporta atat de bine incat incepi sa-ti faci griji despre cum o sa mearga in off-road. Si, odata cu primele sleauri si denivelari serioase, grijile isi primesc justificarea.

Amarok nu da niciodata senzatia ca nu ar fi capabil sa mearga in off-road, ci doar ca ar prefera sa-l duci inapoi pe asfalt.

Tot articolul, in TOP GEAR

TopGear vorbeste despre procesul cu Tesla... FOTO! Primele poze cu noul BMW M5...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x