Antena Căutare

Schimbare de ultim moment! 30.000 de români vor primi bani pentru a-și cumpăra o mașină nouă!

S-a dat startul programului Rabla și Rabla Plus, prin care poți să-ți schimbi mașina veche cu una nouă, iar dacă îți cumperi una electrică sau hibrid, primești un bonus.

S-a dat startul programului Rabla și Rabla Plus, prin care poți să-ți schimbi mașina veche cu una nouă, iar dacă îți cumperi una electrică sau hibrid, primești un bonus.

Ministrul Mediului Gabriela Gavrilescu a anunțat că programul Rabla continuă și anul acesta, iar după suplimentarea bugetului, cele 198 de milioane de lei, care reprezintă contravaloarea a 30.000 de prime de casare, vor putea fi folosite pentru cetățenii care vor să-și ia o mașină nouă.

Programul Rabla a început de luni, 17 septembrie, după ce, până acum, s-a așteptat rectificarea bugetară.

„De luni, va începe programul Rabla. Cele 30.000 de prime de casare aprobate prin rectificare vor putea fi accesate de către români. Acordăm în continuare aceeași primă de casare de 6.500 de lei. Putem să cumulăm această sumă de casare. Dacă cumpărăm o mașină hibrid primim încă 1.700 de lei, iar în cazul mașinilor cu emisii de 98 de grame la suta de kilometri bonusul este de o mie de lei”, a declarat ministrul Mediului, conform profit.ro.

Cod Rutier 2018. Noi modificări. Ce trebuie să știe șoferii... Schimbări în programul Rabla din 2019. Ce mașini NU mai sunt acceptate la casare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x