Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Programul Rabla, schimbare uriașă! Ce obiecte pot aduce românii pentru a primi bani

Schimbarea momentului în programul „Rabla pentru electrocasnice”! Ministerul Mediului a anunțat recent ce obiecte mai pot aduce românii pentru a primi bani! 

Schimbarea momentului în programul „Rabla pentru electrocasnice”! Ministerul Mediului a anunțat recent ce obiecte mai pot aduce românii pentru a primi bani!

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat, la Antena 3, că şi în 2019 va fi bugetat Programul Rabla pentru electrocasnice, subliniind că există posibilitatea de a modifica ghidul de finanţare astfel încât să poată fi achiziţionate şi televizoare.

„Şi pentru anul aceste ne gândim să bugetăm acest proiect (Programul Rabla pentru electrocasnice, n.r.). O să lucrăm. Deja am început să lucrăm la foc automat, colegii mei s-au văzut cu producătorii şi le aplicăm astfel încât să modificăm finanţarea programului înr-un mod avantajos populaţiei”, a declarat Gavrilescu.

Ministrul a precizat că pentru proiectul pilot au fost introduse maşinile de spălat, aparatele de aer condiţionat şi frigiderele, admiţând că a existat o discuţie cu privire la bicicletele electrice.

"În ceea ce priveşte motocicletele, au fost discuţii pentru biciclete electrice, dar mi-aţi dat o idee. Pe lângă maşini de spălat, aer condiţionat şi frigidere să introducem şi televizoare", a spus ministrul, potrivit news.ro.

Ministrul Mediului estima că, prin intermediul acestui program, vor fi înlocuite peste 60.000 de echipamente vechi şi uzate cu unele noi, "cu consum redus de energie şi prietenoase cu mediul”.

Recomandari