Antena Căutare

Lovitură cruntă pentru șoferi! Motivul pentru care vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare

Creșterea salariului minim pe economie, care a fost anunțată de curând de către ministrul Muncii, va duce la creșterea amenzilor. 

Creșterea salariului minim pe economie, care a fost anunțată de curând de către ministrul Muncii, va duce la creșterea amenzilor.

Astfel, în cazul în care salariul minim va crește, de la 1 ianuarie, așa cum a confirmat recent Ministrul Muncii, la 2.050 de lei și Guvernul nu va mai interveni asupra înghețării valorii punctului-amendă, așa cum a făcut-o pentru anul 2018, șoferii s-ar putea trezi cu amenzi semnificativ mai mari de plată anul viitor, scrie AvocatNet.ro. Mai exact, punctul-amendă va crește cu 60 de lei.

Ca urmare, de la 1 ianuarie, de la 145 de lei, cât e acum un punct-amendă, acesta va ajunge la 205 lei, pentru că atât reprezintă 10% din valoarea salariului minim brut stabilită de la 1 ianuarie 2019.

Lovitură pentru zeci de mii de șoferi! Vremea rea i-a din ultimele zile i-a trimis direct în service-uri... Anunțul de ULTIMĂ ORĂ ce-i vizează pe șoferi! Benzina şi motorina s-ar putea ieftini până la finalul anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x