Quattro Stagioni sau Quattro Veloce?

Desi ne va fi dor de Lamborghini Murcielago, pentru ca anul acesta va iesi din productie, trebuie sa recunoastem ca am inceput deja sa ne frecam palmele, gandindu-ne cum ar putea arata, merge, dar mai ales, cum ar putea suna viitoarea generatie a celui mai temperamental supercar italian.Tunerul german DMC ofera programul denumit Quattro Veloce, care il transforma pe Murcielago intr-o bestie impertinenta. Vizual, masina se prezinta cam la toate capitolele cu cate ceva nou. Bare de protectie, aripi, difuzor de aer, guri de aerisire, toate sunt modificate si construite, cum altfel, din fibra de carbon.

2010/05/20//46885-lamborghini2.jpg

Daca tot te apuci sa infurii un taur, este bine sa o faci pana la capat. Germanii nu fac lucrurile pe jumatate, asa ca nici motorul masinii nu a fost lasat neatins. Puterea a fost adusa la 661 CP, demarajul 0-100 km/h, la 3,2 secunde, iar viteza maxima trece de 340 km/h. Pretul de 59.900 de euro este o formalitate, pentru cei care isi permit cu adevarat, dar acesta va acoperi doar kit-ul exterior si motorul.

Pentru premiera mondiala reprezentata de jantele din carbon alb, mai trebuie 40.000 de euro. Cum se spune "noblesse oblige" in italiana?

sursa: topgear.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri