Căutare Live

Range Rover lanseaza primul model decapotabil

Range Rover a dat publicitatii primele imagini cu singurul model decapotabil produs pana acum, care va fi lansat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva, relateaza Daily Mail.

Versiunea cabriolet a modelului Range Rover Evoque va costa intre 35.000 si 50.000 de lire, in functie de dotari si va ajunge in showroom-uri abia peste doi ani.

Masina are un motor Diesel de 2,2 litri, un sistem electronic de adaptare la conditiile de drum, camere de luat vederi, asistenta la parcare, jante din titan de 21 de inch si un sistem de sonorizare Meridian.

Range Rover Evoque in varianta decapotabila poate atinge o viteza de pana la 200 de kilometri pe ora, are patru locuri, iar acoperisul se rabateaza in 12 secunde.

Reprezentantii companiei britanice au declarat ca spera ca noul model sa aiba succes mai ales in Statele unite si in Europa.

Foto: Range Rover

VIDEO! Amenda pentru lipsa rovinietei se va emite doar o data pe luna!... BMW Concept M135i - Simfonie in ton bi-Turbo...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri