Antena Căutare

Range Rover le arata tuturor cine este seful

Poti sa-l numesti iaht de uscat sau palat pe roti, dar noul Range Rover tot ramane referinta in ceea ce priveste SUV-urile de lux.

Calmul englezesc a devenit un cliseu atat de folosit, incat devine penibil daca il alaturam comportamentului suporterilor echipelor de fotbal britanice, de exemplu, atunci cand sportul lor preferat se combina cu multa bere.

Cu toate astea, unele lucruri par sa nu se schimbe niciodata in Marea Britanie, iar faptul ca Range Rover continua sa se imbunatateasca, nu il face sa-si piarda esenta. Nu incearca sa para ca nu este, nu imita concurenta, iar asta, din simplul motiv ca nu da doi penny pe aceasta.

2011 il va gasi pe Range Rover cu un facelift discret, menit sa anticipeze nevoile fine ale cunoscatorilor marcii, nu sa se adapteze din mers la acestea. Cea mai importanta noutate o reprezinta un V8-ul de 4,4 litri, capabil de 313 CP, acompaniat de o transmisie automata cu 8 viteze. Daca nu esti foarte impresionant, inca, ar trebui sa stii ca noul motor ofera un cuplu de 700 Nm, ceea ce il face fezabil pentru platforma tehnica a oricarui tanc.

2010/06/17//63800-interior.jpg

Nu va fi cazul, pentru ca Range Rover-ul va avea alte lucuri de facut, cum ar sa livreze confort total catre pasagerii cu pretentii, in timp ce intervalul 0-100 km/h este parcurs in 7.5 secunde. Masina are elemente estetice noi, precum barele de protectie, grila, esapamentul, precum si un nou set de jante.

Chiar si asa, cei care tot nu sunt multumiti, vor putea comanda editia limitata Autobiography Black 40 Anniversary, alea carei 700 de unitati vor dispune de jante de 20 de inchi, ornamente din lemn si din crom, precum si culori exotice. Totul, pentru acea parte a ta care vrea sa se creada faraon. Sau lord.

sursa: Top Gear

Noul Volkswagen Jetta, prezentat la New York... Abarth si EVOlutia hot-hatch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x