Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

VIDEO/ Lupta pentru locurile de parcare! Modul în care s-a răzbunat un șofer a fost surprins de camerele de supraveghere

Un bărbat din Focșani s-a răzbunat dur pe deținătorul unui loc de parcare de pe o stradă din oraș, după ce acesta a chemat mașina de ridicări pentru a-i sălta mașina de pe locul de parcare plătit.

VIDEO/ Lupta pentru locurile de parcare! Modul în care s-a răzbunat un șofer a fost surprins de camerele video

Incidentul a pornit de la faptul că tânărul și-a parcat autoturismul, într-o zi de weekend, pe un loc rezidențial închiriat de o altă persoană. Folosindu-se de lege, deținătorul locului de parcare a chemat mașină de ridicări pentru a-i sălta autoturismul bărbatului.

Pentru a-și ridica mașina, bărbatul a fost nevoit să plătească o anumită sumă de bani, lucru care ar fi trebuit să îi ofere o lecție de viitor, astfel încât să nu mai parcheze pe locurile plătite. Însă, bărbatul a dorit să îi mulțumească în alt mod deținătorului locului de parcare.

Astfel, acesta i-a rupt unul dintre ștergătoarele de parbriz, iar apoi a mers la tomberonul aflat chiar lângă locul de parcare și a scos resturile menajere, aruncându-le pe mașină. Ghinionul bărbatului a fost că întregul său moment a fost suprins de către o cameră de supraveghere din zonă, iar acum acesta riscă o altă amendă.

Recomandari