Antena Căutare

RCA-ul s-a scumpit cu pana la 20 % in ultimele luni

Companiile de asigurare au majorat tarifele cu pana la 20 de procente in ultimele luni, potrivit unui portal de specialitate. Asiguratorii spun ca nu au avut incotro, din cauza pierderilor inregistrate in ultimii ani.

Vali are 25 de ani, conduce de patru ani si plateste pentru polita de asigurare a masinii aproape 900 de lei. Daca ar fi incheiat polita cu trei luni in urma ar fi platit cu 200 de lei mai putin.

Aceeasi polita de asigurare, pentru aceeasi masina, de la aceeasi companie un barbat de 45 de ani din Tomsani, Prahova, de exemplu, ar fi cumparat-o la jumatate de pret scris pe ecran 450 de lei. Asta pentru ca este un sofer mai experimentat si nu a avut niciun accident.

Pretul unei asigurari de raspundere civila auto incepe de la 150 de lei si ajunge pana la 1 500. In decembrie, cea mai ieftina era 120 lei, iar cea mai scumpa nu depasea 1 200 lei.

Daca sunteti proprietarul unei masini si nu aveti o polita RCA valabila sunteti pasibil de amenda. De la 1 000 la 2000 de lei. In plus, vi se va retine si certificatul de inmatriculare.

Cei mai importanti factori sunt: localitatea, daca este un oras mare unde este inregistrat autovehiculul, varsta proprietarului, capacitatea cilindrica si daca s-au inregistrat daune in ultimii ani.




Foto:Intact Images

SPECIAL! Salonul Auto de la Geneva 2012 - Sub steag romanesc... FOTO! Mercedes a realizat masina invizibila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x