Antena Căutare

Recuperarea masinilor parcate ilegal, mai ieftina cu 60 %

Taxa pentru recuperarea masinilor parcate neregulamentar pe arterele Sectorului 1 se reduce cu 60%. Masura va intra in vigoare la sfarsitul acestei saptamani.

Astfel, bucurestenii ale caror masini parcate neregulamentar pe strazile din Sectorul 1 vor fi ridicate vor plati 350 de lei pentru recuperarea autoturismului, daca proprietarii le vor ridica in primele 24 de ore, depozitarea fiind gratuita in acest interval.

Dupa expirarea acestui termen, soferii vor plati pentru fiecare zi de intarziere aproximativ 50 de lei. Activitatea de ridicare a masinilor parcate neregulamentar va fi mult mai strict reglementata, zonele din care vor fi ridicate autoturismele urmand a fi semnalizate corespunzator prin indicatoare. Vor fi ridicate cu prioritate masinile de pe marile bulevarde parcate pe trecerile de pietoni, in dreptul rampelor de acces pentru persoanele cu handicap, in statiile de autobuz sau pe calea de rulare a mijloacelor de transport in comun.

De asemenea, vor fi ridicate in continuare masinile lasate in dreptul intrarilor in unitatile de invatamant, in spitale, autoturismele stationate in intersectii, in dreptul pasajelor sau parcate pe trotuar care nu asigura un spatiu de cel putin un metru pentru circulatia pietonala. Totodata, vor fi ridicate si masinile care ocupa abuziv locurile de parcare inchiriate unor persoane fizice sau juridice de catre ADP Sector 1.

sursa: jurnalul.ro

Recuperarea masinilor parcate ilegal, mai ieftina cu 60 %!... TopGear vorbeste despre procesul cu Tesla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x