Căutare Live

Se schimbă regulile pentru proba de traseu, la examenul auto. Școlile de șoferi reiau activitatea

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) anunță, în mod oficial, că examenele pentru obținerea permisului auto vor fi reluate începând cu luna iunie. Reguli noi pentru viitorii șoferi, la proba practică a traseului.

Se reiau examenele auto pentru obținerea permisului de conducere

Pandemia de coronavirus a schimbat regulile chiar şi pentru obţinerea permisului de conducere. Peste 72.000 de cursanți nu au mai putut să dea examenul pentru permisul de şofer.

Citește și: Veste cruntă pentru milioane de șoferi români! Ce se întâmplă cu asigurarea RCA

Examenele vor putea fi susținute începând cu luna iunie, atunci când va fi reluată activitatea.

Reguli noi la traseu, pentru obținerea permisului auto

"Activitatea de examinare la proba practică se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de protecție în vederea limitării răspândirii coronavirusului, respectiv: portul măștii de siguranță, atât pentru candidat, cât și pentru examinator, limitarea accesului persoanelor în afara candidatului, respectiv, aparținători, rude, prieteni la locul de întâlnire/instruire. Instruirea se va efectua numai în spații publice; dezinfectarea autoturismului după efectuarea fiecărei probe. Accesul în autoturism va fi permis maxim a trei persoane: examinator, candidat și martor", a declarat pentru Agerpres, comisar Rodica Popescu, purtător de cuvânt al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Aglomeraţie în punctele de trecere a frontierei, şi pentru autoturisme, şi pentru camioane/ La Nădlac maşinile aşteaptă ... Veste cruntă pentru milioane de șoferi români! Ce se întâmplă cu asigurarea RCA...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x