Antena Căutare

Renault va lansa in 2012 o versiune Duster pentru India

La doar patru zile dupa ce a dezvaluit la Salonul Auto de la Buenos Aires o versiune Duster pentru pietele din Brazilia, Argentina si Columbia, Renault a anuntat ca va lansa anul viitor o noua versiune a SUV-ului romanesc destinata pietei din India.



De altfel, Duster este al treilea dintr-o serie de cinci modele pe care Renault le va lansa in India pana la sfarsitul lui 2012. Francezii vor dezvolta, in acelasi timp, o retea nationala de servicii pentru a-si asigura o felie cat mai consistenta dintr-o piata aflata in plina expansiune.

Primul model introdus de Renault pe piata indiana a fost Fluence, lansat in luna mai, iar al doilea a fost Koleos, pe segmentul SUV premium. Gama va fi completata de un vehicul compact construit pe o platforma a aliantei cu Nissan si de unul despre care nu se stie inca nici un detaliu.

Piata indiana creste cu circa 20% pe an, de la 1,2 milioane de automobile noi vandute in 2005, la trei milioane estimate pentru acest an. Pana in 2015, Renault estimeaza ca India va fi a patra piata la nivel mondial.

Citeste si jurnalul.ro!

VIDEO! Record mondial: 2.308 metri de-a latu' cu Mercedes C63 AMG... Tuning: bizonul in frac alb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x