Antena Căutare

Adio, Uber, Bolt și Clever în România? 50% dintre șoferi au renunțat deja la curse din cauza noilor condiții

Uber Bolt și Clever susțin că noile condiții incluse de autorități vor duce la închiderea afacerii. Ministerul vrea ca nicio maşină folosită de şoferii înscrişi în aplicaţie să nu fie mai veche de opt ani, iar aceştia să aibă case de marcat

Negocierile dintre reprezentanţii serviciilor de ride-sharing şi ministerul Transporturilor au eşuat, astfel că Uber Bolt și Clever ar putea să devină istorie în România. Reprezentanții serviciilor de ride-sharing susțin că noile condiții incluse de autorități vor duce la închiderea afacerii.

Ministerul vrea ca nicio maşină folosită de şoferii înscrişi în aplicaţie să nu fie mai veche de opt ani, iar aceştia să aibă case de marcat, notează Antena 3.

La o săptămână de la intrarea în vigoare a Ordonanței prin care Guvernul a modificat legea taximetriei, cursele de ride-sharing au devenit mai scumpe, iar clienții au mai mult de așteptat până găsesc o mașină disponibilă.

Restricţii de trafic pe Autostrada A3, în zona localităţii Voluntari, din cauza unor lucrări la carosabil... E oficial! Taxa auto nu va fi restituită tuturor românilor! Ministrul Finanțelor a anunțat cine sunt persoanele care nu-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x