Antena Căutare

Rezultate ADAC: BMW si MINI, in topul fiabilitatii

BMW X3, BMW Seria 1 si MINI s-au impus in ultimul studiu ADAC ca fiind cele mai fiabile automobile din segmentele lor. De asemenea, clasari pe podium au inregistrat si BMW Seria 5 si BMW Seria 3.

BMW s-a impus detasat in topul ADAC 2011 al fiabilitatii pentru clasa medie. Aici BMW X3 este de ani de zile etalonul fiabilitatii, in timp ce BMW Seria 3 ocupa pozitia a treia. De asemenea, cu un numar deosebit de mic de defectiuni in ultimul an, MINI si Seria 1 ocupa prima pozitie in segmentele pe care le reprezinta, in timp ce BMW Seria 5 se claseaza pe locul al doilea.

In 2011, ADAC a monitorizat modelele fabricate intre 2005 si 2010. Iar pentru relevanta, au fost luate in calcul doar automobilele care in aceasta perioada au acumulat un numar total de cel putin 50.000 inmatriculari si cel putin un an cu 10.000 inmatriculari.

Rezultatele studiului ADAC trebuie sa fie importante si pentru clientii romani. Germania este cea mai importanta piata pentru BMW si pentru principalii nostri competitori. Suplimentar, studiul masoara rezultate statistice clare, nu este construit pe opinia subiectiva a unor specialisti", a explicat Marco Schulz, directorul general BMW Romania.

ADAC, Clubul Auto German, este cel mai mare club auto din lume, cu 17 milioane de membri si 27 milioane de automobile inscrise.

Prin urmare, "Ingerul galben" (Gelber Engel) este unul din cele mai solicitate servicii de interventii din lume, reprezentand baza studiului de fiabilitate anual pentru modelele care ruleaza in Germania. Pentru evaluare sunt considerate doar defectiunile tehnice care fac imposibila deplasarea.

FOTO! Masinile lui Ralph Lauren, expuse la Paris... Porsche Panamera, acum si diesel economicos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x