Antena Căutare

ROmânii s-au frecat la ochi atunci când au văzut asta. A apărut primul Logan decapotabil!

Cine ar fi crezut ca vom vedea si Dacia Logan decapotabila? Iata ca acest "vis imposibil" a fost indeplinit de catre un service auto din Bucuresti care a reusit sa prezinte primul Logan decapotabil facut vreodata

Cine ar fi crezut ca vom vedea si Dacia Logan decapotabila? Iata ca acest "vis imposibil" a fost indeplinit de catre un service auto din Bucuresti care a reusit sa prezinte primul Logan decapotabil facut vreodata.

Desigur ca, masinile Dacia au mai fost ele decapotate de catre oameni, chiar si celebra Dacie 1310, insa de aceasta data vorbim despre o mana de oameni profesionisti care au facut din celebrul Logan unul decapotabil.

Schimbarile facute de ei la aceasta varianta decapotabila a Loganului nu sunt foarte mari. Pur si simplu acestia au indepartat plafonul si au facut cateva modificari la partea din fata a masinii. La prima vedere, Loganul Decapotabil pare a fi destul de interesant.
Desi romanii nu sunt mari fani Dacia, probabil ca acest model decapotabil ar face ravagii in strainatate, mai ales in Germania, acolo unde s-au vandut cele mai multe modele ale Daciei. Cu siguranta nemtii ar fi interesati si de un model decapotabil al Daciei Logan. Cine nu si-ar dori o masina decapotabila ieftina si foarte buna?!

Vezi imagini cu mașina AICI:

Anunţ pentru şoferii din România! Vor fi introduse noi separatoare din beton pe drumurile naționale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x