Antena Căutare

RS - Skoda Fabia isi arata muschii

Skoda Fabia are trasaturi feminine si nume de fata. Si, ca sa-ti arate cat de buna-i fata, face fitness si-si trage putin de toale. Esti tentat?...

Lacul austriac Worthersee este locul anual de intalnire al impatimitilor de Golf GTi. Bine, cel putin asa incepuse, ca o intrunire a iubitorilor si posesorilor de GTi. Acum 30 de ani. Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat, grupul VAG a inceput sa cumpere din stanga si-n dreapta, asa ca acum e o intalnire VW-Audi-Seat-Skoda, etc..

Deja ai vazut conceptul Audi A1 Clubsport Quattro care ascunde sub formele reduse, o putere imensa si o atitudine care l-ar intimida si pe RS3. Dar se pare ca mezinul A1 nu este singurul care suceste gaturi si pune cu botul pe labe. Pentru ca si Fabia e aici.

Si nu-i Fabia aia cu care esti obisnuit sa te intalnesti zi de zi, si nici acea Fabia (RS) care-ti face tentant din ochi, ci acea Fabia care-ti umezeste visele, si iti da insomnii si care iti incordeaza involuntar anumiti muschi. E vorba de Fabia RS 2000, o delicventa juvenila imbracata sumar care te pune pe jar cu formele ei, si care iti cere performante pe masura. Nu de alta, dar ea are cu ce...

Pentru look-ul asta dramatic, mica si fortoasa Fabia RS a suferit mici modificari. Mai intai, i s-a dar jos plafonul. Apoi s-au montat doua scaune individuale in loc de bancheta spate, de care te prinzi cu centuri racing (ca si pe cele din fata).

Iar schimbarile astea trebuie sa recunosti ca merg bine cu incaltarile de 18 inci (luate de la surata WRC) si cu decolteul din capota, pentru aerisirea facila a motorului bi-turbo de 2 litri si 200+ CP.

Sursa: Top Gear

A aparut noul model Audi: R8 GT Spyder... Dacia merge la soare in... Tahiti sau Martinica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x