Antena Căutare

S-a urcat la volan pentru examenul auto. Dupa cinci secunde a fost oprit. Polițistul a încremenit în scaun când a văzut ce face „elevul”

În calitate de examinator al pretendenților la un permis de conducere te întâlnești cu multe situații neobișnuite, dar ceea ce i s-a întâmplat lui Craig Bazara e puțin probabil să se mai repte într-un timp atât de scurt.

Unul dintre tinerii care aspirau la un permis de conducere i-a oferit cea mai palpitantă și înfricoșătoare experiență a vieții. După ce băiatul s-a urcat la volanul mașinii pe care urma să susțină proba practică a examenului, acesta a pornit și a intrat direct pe contrasens, fiind la un pas să producă un accident rutier grav.

În câteva secunde de la plecare, tânărul a fost oprit, iar permisul de conducere a rămas doar o himeră pentru el. Întrebat care a fost motivul gestului său, cursantul a spus că nu știe ce s-a întâmplt și că nu își aduce aminte absolut nimic.

Veste bombă pentru toţi şoferii de peste 31 de ani. Anunțul a fost făcut pentru cei care posedă permis de conducere!... Cum încălzești rapid mașina, când afară e ger siberian! Dispozitivul ce-ți salvează viața!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x