Saab se retrage de la salonul auto de la Frankfurt

Din cauza dificultatilor financiare ce par sa nu se mai termine, producatorul auto suedez Saab a decis ca nu este cazul sa participe la salonul auto de la Frankfurt care va incepe in 13 septembrie. Compania are productia oprita, nu stie daca isi poate momentan plati toti angajati si cauta cu disperare finantare, astfel ca participarea la un salon auto nu mai este o prioritate, au spus reprezentantii Saab, citati de Automotive News.


Productia Saab este mai mult oprita din aprilie si ar trebui sa se reia in august. Spyker, compania care detine Saab, anunta in iulie ca nu va putea plati salariile angajatilor care presteaza munca de birou fiindca banii promisi de mai multi investitori nu au ajuns la timp. Nici in iunie Saab n-a putut plati la timp salariile, insa pana la urma a gasit solutii.

Compania a produs doar cateva zile in ultimele patru luni si desi a semnat parteneriate cu mai multe companii chineze care promiteau ca vor investi si vor comanda un numar important de masini, putine lucruri s-au concretizat.

Citeste articolul complet pe Hotnews.ro

foto: saab2012-revealed.info

Ultimele știri