Antena Căutare

GALERIE FOTO! Salonul Auto de la Detroit: Cadillac ATS, masina anului 2013, in America de Nord

Luxul si caii putere sunt la moda, in acest an, la Salonul Auto de la Detroit. Marii producatori si-au expus cei mai noi bolizi, pentru a cuceri publicul de peste Ocean. In deschiderea faimosului show auto, americanii si-au ales si masina anului: Cadillac ATS

Castigatorul trofeului “Masina anului 2013”, in America de Nord, este Cadillac ATS! “Daca in Europa un asemenea titlu este imposibil de atins pentru un producator premium, iata ca americanii sunt mult mai deschisi la lux”, a declarat Dan Vardie, fondatorul Autobest.

Este pentru prima data cand Cadillac ia acest premiu. In acelasi timp, este o surpriza neplacuta pentru grupul Ford, ale carui masini erau favorite. Spectacolul a fost insa furat de un alt automobil, noul Corvette. “G 7 Sting Ray, cum se numeste modelul, are un sasiu de aluminiu, cu o capota din fibra de carbon si scaune cu o structura din magneziu. Noul Corvette este cu aproape 100 de kilograme mai usor decat actuala generatie si accelereaza la circa 100 de kilometri la ora in patru secunde”, a mai precizat specialistul auto.

Si nu sunt singurele cuvinte de lauda la adresa modelului: “Te face sa fii parte din ea, asa ca simti ca ai control total. E o masina foarte usor de manevrat!”, considera si Tadege Juechter, reprezentantul Corvette.

Pasionatii de automobilism pot admira la salonul de la Detroit si modele de Jaguar ori Porsche. Iar Mercedes si-a prezentat noul model E-CLASS, cu care spera sa se impuna peste Ocean. “Anul trecut, pentru prima data, am vandut mai multe masini in Statele Unite decat pe orice alta piata!”, sustine Dieter Zetsche, directorul Daimler AG.

Potrivit datelor oficiale, in 2012, pe piata americana s-au vandut 14,5 milioane de masini.

Foto: Hepta

SPECIAL! Salonul Auto de la Detroit – NAIAS 2013: Revelionul titanilor... Camera de filmat montata in bordul masinii devine tot mai populara in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x