Antena Căutare

Salonul Auto Paris 2018. Ce Mașini au Premiera Mondială și toate Noutățile Auto

Salonul Auto Paris 2018. Ce Mașini au Premiera Mondială și toate Noutățile Auto

Salonul Auto Paris 2018. Ce Mașini au Premiera Mondială și  toate Noutățile Auto
Salonul Auto de la Paris | auto-moto.com

Salonul Auto de la Paris își deschide astăzi porțile pentru publicul larg, oferind iubitorilor de mașini prilejul de a vedea cele mai noi autoturisme lansate de producători auto de top. Ediția 2018 a acestui evenimente are loc la Parc des Expos de Versailles, începând de astăzi, 4 octombrie 2018 și continuând până duminică, 14 octombrie 2018.

Dacă ești pasionat de automobile și vrei să descoperi noile modele de autoturisme ce vor fi prezentate în cadrul evenimentului, nu trebuie să ratezi această expoziție. Printre vedetele Salonului Auto de la Paris 2018 se află următoarele autoturisme:

  • Kia lansează noul Kia Proceed GT. Generația precedentă era un hatchback cu trei uși. Această nouă mașină este un break sportive ce are o caroserie shooting break. Volumul portbagajului e de 594 litri, iar lungimea mașinii e de 4605 mm. Autoturismul e echipat cu motor turbo.
  • Unul dintre cele mai așteptate autoturisme este BMW Seria 3 în caroseria G20. Mașina va fi prezentată initial în caroseria de berlină. Varianta break va apărea în 2019. Propulsoarele vor rămâne aceleași cu cele din actuala generația. Noul BMW Seria 3 va avea o platformă modulară CLAR.
  • Audi va prezenta noul Audi A1 care se bazează pe o platformă modulară transversal. Acest nou model va prezenta o creștere în lungime față de precedentul, având un adaos de15,2 cm. Acest autoturism va fi disponibil exclusive cu un motor pe benzină.
  • Noul Mercedes GLE poate fi ușor confundat cu modelul anterior pentru că designul exterior arată asemănptor. Cu toate acestea, din punct de vedere ethnic, este o mașină inovatoare. Noul Mercedes are o suspensie hidropneumatică activă și șasiul de bază cu arcuri.
  • Brandul DS va prezenta la Salonul Auto de la Paris noul lor crossover compact. Producătorul auto speră să își sporească astfel vânzările. SUV-ul are un design interesant, iar calitățile tehnice pot convinge orice șofer că este mașina ideală.

Sursă foto: auto-moto.com

Salonul Auto Paris 2018. Preț bilete și infomații utile iubitorilor de mașini... Veste importantă pentru bucureșteni! Călătoria cu taxiul va costa mai mult începând cu 1 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x