Antena Căutare

Veste uriașă pentru șoferi! Sancțiunile pentru ITP-ul expirat se schimbă! Care vor fi noile pedepse

Sancțiunile pentru șoferii din România care circulă cu ITP-ul expirat se vor schimba, potrivit unui proiect de lege prezent pe masa senatorilor.

Sancțiunile pentru șoferii din România care circulă cu ITP-ul expirat se vor schimba, potrivit unui proiect de lege prezent pe masa senatorilor.

Conform propunerii legislative, şoferii ar putea scăpa mai uşor dacă vor fi prinşi cu ITP-ul expirat.

Mai exact, șoferii prinși cu ITP-ul expirat ar putea rămâne cu talonul şi plăcuţele de înmatriculare. Aceştia vor primi, în schimb, o amendă banală.

În plus, potrivit noilor reguli legate de ITP, prevăzute în proiectul de lege, şoferii români vor avea posibilitatea de a merge la service pentru a efectua verificarea timp de 15 zile după ce au fost prinşi de autorităţi.

În prezent, șoferii care au maşini cu inspecţia tehnică periodică (ITP) expirată sau anulată sunt sancţionaţi cu radierea maşinii din circulație. Astfel, şoferii rămân fără plăcuţele de înmatriculare şi fără talon.

Veste proastă pentru șoferi! Cresc impozitele pentru o categorie de mașini... Modificare majoră în cazul asigurărilor auto! Lovitură pentru șoferii din toată Europa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x