Antena Căutare

S-au schimbat regulile pe „Drumul morții” din România! Ce trebuie să știe șoferii despre ultimele reglementări!

Miile de conducători auto, care circulă pe „Drumul Morții” trebuie să știe că totul se schimbă în viitor. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Poliției Române.

Miile de conducători auto, care circulă pe „Drumul Morții” trebuie să știe că totul se schimbă în viitor. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Poliției Române.

Reguli noi pe Drumul Morţii, aşa cum este cunoscut E85, şoseaua care leagă Bucureştiul de Moldova. Pe un tronson de 12 kilometri conducătorii auto au benzi alternative de circulaţie. Autorităţile speră să reducă astfel numărul accidentelor de circulaţie.

Până acum, E85, singurul drum care leagă Capitala de Moldova, avea o bandă şi jumătate pe sens. Pentru că şoferii intrau simultan în depăşiri pe ambele sensuri şi maşinile treceau la limită una pe lângă cealaltă autorităţile au shimbat regulile din mers: benzi alternative.

E85 este tranzitat, în cele mai aglomerate zile, şi de 15 mii de şoferi. "Drumul morţii" a făcut numai anul trecut 89 de victime. Dacă numărul accidentelor va scădea, autorităţile ar putea decide la anul să extindă regula benzilor alternative pe toată şoseaua, adică 330 de kilometri.

Locul unde se găsesc cei mai nepregătiți conducători auto. Mare grijă când conduceți în aceste state!... Renault a redus estimările referitoare la veniturile din 2019, după rezultate slabe în primul semestru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x