Antena Căutare

Schimbare uriașă la Programul Rabla! Ce condiții trebuie să îndeplinească românii care vor o mașină nouă!

Programul Rabla 2018 vine cu schimbări! Ce condiții trebuie să îndeplinească românii care doresc să beneficieze de program în acest an?

Programul Rabla 2018 vine cu schimbări! Ce condiții trebuie să îndeplinească românii care doresc să beneficieze de program în acest an?

Cine vrea să-şi ducă maşina veche la Remat trebuie să se asigure că e în perfectă stare de funcţionare şi are dreptul de a circula pe şoselele din România.

Mai exact, maşina veche care ajunge la casat va trebui să aibă inspecţia tehnică periodică valabilă. Adica poate circula pe drumurile din România.

În acestă situaţie vor dispărea şi afacerile cu tichete. Pentru că cine are o rablă care stă va trebui să investească, mai întâi, câteva sute de lei pentru a trece testele şi a obţine ITP-ul. Abia după aceea poate beneficia de banii de la stat.

Reguli noi apar şi la programul Rabla Plus. Cine vrea o maşină electrică, trebuie să ştie că nu o poate vinde timp de un an de zile. Modificarea vine după ce noi am arătat cum firmele care au luat maşini ecologice le-au transformat imediat într-o sursă de profit.

Valoare tichetelor rămâne neschimbată şi în 2018: 6500 pentru cei care accesează programul Rabla Clasic, iar ecotichetul pentru maşini electrice poate ajunge până la aproximativ 10 mii de euro. Dar nu mai mult de jumătate din valoarea maşinii noi.

Veste SENZAȚIONALĂ pentru toți șoferii din România! Adio, RADARE!!! Poliția VA FI OBLIGATĂ să scoată aparatele de pe ace... Vești bune pentru șoferii cu mașini mai vechi de 12 ani! Toată lumea trebuie să afle asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x