Căutare Live

Se închide Transfăgărășanul! Cel mai spectaculos drum din România mai poate fi vizitat câteva zile

Începând cu data de 4 noiembrie, circulația rutieră va fi închisă pe DN 7C, de la km 104+000 (Piscu Negru), până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă).

Duminică, 3 noiembrie, este ultima zi în care turiștii mai pot urca pe Piscul Negru. Însă, de luni, 4 noiembrie, circulaţia rutieră va fi restricţionată timp de jumătate de an.

"Decizia închiderii acestui sector de drum a fost luată în conformitate cu Regulamentul de funcţionare a drumului naţional DN 7C (Transfăgărăşan) numărul AND 524/2015, dar şi din cauza instabilităţii atmosferice la altitudine ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment. Precizăm că sectorul de drum închis circulaţiei va fi semnalizat corespunzător.”

Măsura a fost luată din cauza condițiilor meteo nefavorabile, care fac traseul nesigur.

„Cu această ocazie rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea rutieră existentă pe drumul national DN 7C – Transfagarasan, pe urmatoarele sectoare: km 0 + 000, localitatea Bascov, judeţul Argeş şi km 104 + 000, Piscu Negru;km 130 + 800, Cabana Bâlea Cascadă şi intersecţia cu DN 1 km 151 + 955, judeţul Sibiu", precizează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

E dezastru pentru proprietarii de mașini DIESEL. Ce se întâmplă în București!... Consiliile de administraţie ale Fiat Chrysler şi PSA au aprobat continuarea discuţiilor pentru fuziunea celor două grupu...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri