Antena Căutare

Atenție, șoferi! Se ridică mașinile parcate neregulamentar. Cât costă în 2019 să o recuperezi

Atenție, șoferi! De vineri, 15 martie, au început să se ridice mașinile parcate neregulamentar. Amenzile au crescut considerabil și, mai mult, autoturismele care ajung în parcul auto ar putea să fie vândute, anunță autoritățile.

Atenție, șoferi! De vineri, 15 martie, au început să se ridice mașinile parcate neregulamentar. Amenzile au crescut considerabil și, mai mult, autoturismele care ajung în parcul auto ar putea să fie vândute, anunță autoritățile.

Măsura ridicării autovehiculelor este dispusă de polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Constanța și de polițiștii locali de la Direcția Generală Poliția Locală.

În Constanța, mașinile se recuperează doar de proprietari

Mașinile se recuperează doar de utilizatorii de drept în prezența unui polițist și după achitarea taxelor prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini - 450 de lei, tarif transport mașini - 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi - 60 de lei. Mașinile sunt depozitate în parcul auto al SC Confort Urban, parc situat pe strada Caraiman, nr.1.

Programul de restituire este non-stop. Constănțenii pot verifica dacă autovehiculul a fost ridicat sunând la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța -0241.484.205 sau la dispececeratul Serviciului Rutier Constanța – 0241.503.504.

Și în Capitală mașinile parcate neregulamentar sunt ridicate de autorități

Cei care se trezesc făra mașină pentru că au parcat-o neregulamentar vor achita 500 de lei pentru a recupera maşina şi amenda aferentă, situată undeva la 300 de lei. Vor fi ridicate doar maşinile care încurcă traficul şi transportul în comun.

- Pentru ridicarea mașinii veţi plăti 200 de lei
- Pentru transportul ei cu platforma veţi plăti 150 de lei
- Pentru depozitarea maşinii în locul special amenajat (ex: la Sectorul 3 garajul este situat pe Strada Releului) veţi achita alţi 150 de lei
Dacă vreţi să recuperaţi maşina în ziua în care a fost ridicată, veţi plăti în cele din urmă 500 de lei şi posibil o amendă minimă, care poate fi achitată la jumătate în termenul prevăzut de lege de 15 zile.

Suma va creşte însă cu 150 lei pe zi, iar dacă maşina nu va fi revendicată un an de proprietar va fi VÂNDUTĂ!

Noua Tesla model Y, lansată în 2020. Prețul și autonomia anunțate de Elon Musk... Atenție mare! Aceste mașini dispar în România! De când nu vor mai putea fi înmatriculate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x