Antena Căutare

Și-a luat un bolid de lux din Marea Britanie, la preț de chilipir, doar ca să rămână fără el în Vama Borș. Ce au descoperit polițiștii de frontieră

Un tănăr din Cluj și-a cumpărat un bolid de lux din Marea Britanie la un preț de chilipir. Fericirea s-a transformat în disperare, în momentul în care autoturismul a fost confiscat în Vama Borș.

Un tănăr din Cluj și-a cumpărat un bolid de lux din Marea Britanie la un preț de chilipir. Fericirea s-a transformat în disperare, în momentul în care autoturismul a fost confiscat în Vama Borș.

Un bărbat din Cluj a dat 23.000 de lire pe un Mercedes ce valora 60.000 de euro. Crezând că a făcut afecerea vieii sale, tânărul și-a adus bolidul din Marea Britanie în România, doar că, în Vama Borș, bolidul a fost confiscat.

Polițiștii de frontieră au descoperit că autoturismul era căutat de autoritățile britanice. Clujeanul a susținut că nu ştia nimic despre problemele maşinii, precizând vameşilor că a fost fericit că a putut să cumpere bolidul cu o valoare de 60.000 de euro cu doar 23.000 de lire sterline, scrie observator.tv.

Poliţiştii de frontieră au precizat că la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român C.F, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Cluj-Napoca, conducând un autoturism marca Mercedes S350, înmatriculat în Marea Britanie, an de fabricaţie 2016.

În urma verificărilor efectuate cu ocazia controlului de frontieră, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, în urmă cu doar două săptămâni.

Autoturismul a fost confiscat până la finalizarea cercetărilor la sediul I.T.P.F Oradea, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Detalii pe: https://observator.tv/social/Mercedes-S350-confiscat-vama-nadlac-287543.html

Schimbări majore la polițele RCA! Titularul nu va mai fi doar proprietarul mașinii. Cum se vor modifica prețurile... Noua Tesla model Y, lansată în 2020. Prețul și autonomia anunțate de Elon Musk...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x