Antena Căutare

Sibiu: Trafic îngreunat pe autostradă, în zona municipiului Sibiu, din cauza ploii torenţiale şi a vântului puternic/ Pe DN 1 este ploaie îngheţată

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, luni, pe Autostrada Sibiu – Deva, în dreptul municipiului Sibiu, din cauza ploii torenţiale, cu grindină, şi a vântului puternic. Pe Dn 1, în zonalocalităţii Bradu, este ploaie înghetaţă, şoferii fiind sfătuiţi să circule cu prudenţă.

Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe autostrada A1 Sibiu – Deva să conducă cu prudenţă sporită şi să reducă viteza de deplasare, întrucât pe tronsonul kilometric 247 – 254, în zona municipiului Sibiu, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ploaie torenţială, grindină şi vânt puternic.

La rândul lor, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov au anunţat că, pe DN1, în judeţul Sibiu, zona Bradu, a apărut ploaia îngheţată.

”Se actionează cu materiale antiderapante în zonă, dar le cerem şoferilor să circule cu prudenţă în zona respectivă, ploia îngheţată fiind foarte greu de combătut”, a transmis DRDP Braşov.

Judeţul Sibiu este, luni, până la ora 18.00, sub cod portocaliu de vânt, iar în zona montană este cod roşu.

Sursa : news.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x