Căutare Live

Sigur nu știai asta despre jantele de aliaj!

Jantele de aliaj au un rol important atunci când vine vorba de siguranță în timpul condusului. Uite câteva lucruri pe care nu le știai despre jantele din aliaj:

Jantele de aliaj au un rol important atunci când vine vorba de siguranță în timpul condusului. Uite câteva lucruri pe care nu le știai despre jantele din aliaj:

  • Jantele din aliaj au o precizie de fabricație cu mult superioară și au o durabilitate mult mai bună în timp.
  • Ele au o greutate redusă ceea ce ajută atât demarajul cât și frânarea și stabilitatea în curbe.
  • Asigură o răcire mai rapidă și eficientă a roții si implicit a componentelor sistemului de frânare, precum și stabilitate în curbe.

Pe Lajumate.ro găsești peste 13.700 de anunțuri cu jante pentru mașina ta.

  • Se recomandă folosirea jantele din aliaj mai ales în anotimpul cald, iar cele din oțel iarna.
  • Jantele din aliaj necesită o îngrijire specială. Specialiștii recomandă să fie periodic curățate de impurități, doar cu apă și săpun sau cu produse profesionale. Evită soluțiile cu particule abrazive care pot distruge straturile superioare ale jantei .

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Sigur nu te-ai gândit la asta! Uite ce defecțiuni pot apărea la mașina ta în funcție de vechimea ei!...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri