Antena Căutare

Skoda Rapid ataca Dacia Logan din India

Skoda a inceput productia la Pune, in India, a unui nou model boteazat Rapid, ce se pozitioneaza in gama intre Fabia si Octavia.

Constructorul ceh de sub aripa Volkswagen si-a manifestat de ceva timp intentia de a aborda strategia "low-cost" ce a dus la succesul Daciei Logan, iar primul pas l-a facut la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna, cand a prezentat conceptul MissionL.

Planurile Skoda se pare insa ca sunt mai avansate decat se anticipa! Saptamana aceasta, cu o discretie aproape totala, Skoda a inceput productia in fabrica de la Pune (India) a modelului Rapid.

Cu un design conservator, ce preia liniile Octaviei II, si cu dimensiuni de clasa compacta (4.38 metri lungime, 1.70 metri latime si 1.47 metri inaltime), Rapid se pozitioneaza intre Fabia si Octavia si s-ar putea transpune intr-un competitor redutabil pentru Logan-ul nostru, portbagajul insumand aproape 500 de litri.

Sub capota lui Rapid sunt disponibile doua unitati de 1.6 litri si 103 CP, una Otto si una diesel. Dar, deocamdata, constructorul nu a anuntat daca noul model se adresa si altor piete.

Kia Rio in echipament sportiv... Chevrolet pregateste un Spark propulsat exclusiv electric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x