Antena Căutare

Șofer teribilist în trafic! Ce a încercat să facă acesta - VIDEO

Suntem ţara cu cele mai multe victime pe şosele, din întreaga Europă, însă statistica nu prea îi sperie pe şoferii români.

Un bărbat din Suceava a dat dovadă de un teribilism care putea avea consecinţe grave. O cameră de bord a surprins momentul în care face o manevră periculoasă, pe linie continuă. Într-o curbă, fără să aibă vizibilitate, depăşeşte un TIR. Apoi era cât pe-aici să lovească o maşină care venea din sens opus.

Noroc că șoferul acesteia a reacționat rapit și a ieșit de pe șosea ca să evite impactul. De parcă nu ar fi fost suficient, bărbatul a dat dovadă de tupeu și prin stația pe care mulți o folosesc în trafic, nu numai că a susținut că este nevinovat, dar s-a luat la harță cu cei care l-au criticat, ba chiar i-a amenințat cu bătaia și le-ar fi spus că nu-i pasă dacă face accident pentru că are asigurare.

Amendă de 725 de lei pentru toți șoferii români care nu știu despre acest lucru! Pot fi sancționați chiar dacă au cauciu... Transfăgărăşanul se închide începând de luni, între judeţele SIbiu şi Argeş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x