Căutare Live

Veste uriașă de la guvernanți, pentru toți șoferii: „Au fost eliminate! O primă mare victorie!”

Șoferii români ar putea să primească un cadou neașteptat înainte de sărbătorile de iarnă. Deputatul Robert Sighiartău a anunțat „o primă mare victorie”.

Supraacciza la carburanți ar putea fi eliminată

Motiv de sărbătoare pentru șoferii români. Deputatul Robert Sighiartău a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că în comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaților, cameră decizională, s-a dat marţi raport favorabil pe cele două proiecte ce elimină supraaciza la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor part-time, care merg la votul final, în plen.

„Am câștigat o primă mare victorie în Comisia pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților: Supraacciza la carburanți și supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate! Urmează bătălia și votul final în plenul Camerei. Sunt sigur că vom fi victorioși și acolo. Românii trebuie să scape de supraacciza oneroasă la carburanți și de supraimpozitarea muncii part-time. Ar fi unele dintre cele mai bune vești de sărbătorile de iarnă”, a scris secretarul general al PNL pe Facebook.

Reguli de aur la volan, pe timpul iernii. Cum ne pregătim mașina pentru sezonul rece... S-a votat! Supraacciza la carburanți a fost eliminată! Prețul benzinei și motorinei va scădea de la începutul anului 20...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x