Antena Căutare

Spaima soselelor: E900, un Nissan GT-R de 900 CP!

Switzer Performance, o firma americana de tuning auto, si-a indreptat din nou atentia spre modelul Nissan GT-R. Astfel, Switzer GT-R E900 foloseste ethanolul pe post de combustibil, masina dezvoltand formidabila putere de 900 cai (671 kW).

Aceasta reprezinta o imbunatatire considerabila fata de GT-R P800, care utilizeaza benzina si care dezvolta 800CP (597kW). Pentru a obtine plusul de putere inginerii au montat o noua transmisie modificata, construita de firma neo-zeelandeza Dodson Motorsports, relateaza worldcarfans.com.

S-a optat pentru utilizarea combustibilului E85 in locul celui folosit in mod obisnuit la curse, nu doar pentru a creste performantele masinii. E85 este ceva mai des intalnit la sediul companiei Switzer din Ohio, un stat dominat de culturile de cereale. Totuşi, exista si dezavantaje in acest sens.

"A trebuit sa modificam sistemul de alimentare si sa crestem semnificativ dimensiunile injectoarelor, insa, pana la urma am reusit sa obtinem 900 de cai putere", au declarat cei de la Switzer. Desi nu au fost facute publice toate cifrele, se stie ca GT-R-ul E900 accelereaza de la 100 la 200 de kilometri pe ora in mai putin de sase secunde.

foto: worldcarfans.com

Opel Astra GTC 2011, surprins la teste la Nürburgring... Opel se imprieteneste cu mediul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x