Antena Căutare

Sportivitate si lux, la plus Infinit(i)

Daca Lexus are tupeul de a-i provoca pe germani, mai intai cu gama de performanta F, iar apoi cu LF-A, un supercar supraevaluat si plin de el, ca un sen-pai cusurgiu, se pare ca mai exista si alti japonezi pusi pe treaba serioasa.



Poate ca numele IPL (Infiniti Performance Line) nu va avea o sonoritate care sa-i sperie pe multi, dar sa nu uitam ca, dupa ce a spus "Sa fie lumina", Creatorul nu a avut ca a doua dorinta, aparitia AMG sau a diviziei M.

Masinile care vor avea terminatia IPL adaugata la nume, vor avea, asa cum este de bun simt in domeniu, suspensii sport, transmisii calibrate pentru performanta, precum si un interior pe masura celor pretentiosi.

Motorul, insa, va fi inima viitoarei game sport de la Infiniti, iar pentru ca acesta sa se ia la tranta de la egal la egal cu baietii cei rai din Germania, japonezii se gandesc la supraalimentare, precum si la utilizarea turbinei.

Desi va mai dura ceva pana vom vedea un rival pe masura lui M3 sau a lui RS5, putem avea incredere in ambitia firmei. Pana la urma, politica pasilor marunti, poate fi remixata in acord cu secolul in care traim.

sursa: topgear.ro

La donna e super mobile... Premiera mondiala: primul crash-test cu sistem de franare automata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x