Antena Căutare

Subaru Impreza XV a sosit si in Romania

De la jumatatea acestei veri, modelul Subaru Impreza XV a fost adus si pe piata romaneasca, acesta fiind dezvoltat pe bazele celei de-a treia generatii a crossover-ului nipon.




Chiar daca vorbim despre o masina cu accente sportive, fie ea crossover, faptul ca ne aflam in 2010 este dovedit de versatilitatea pentru care a fost gandita. La interior, bordul pastreaza designul Subaru, in timp ce dotarile sunt superioare, iar calitatea materialelor a fost imbunatatita.

Principalul atu este insa sistemul avansat de tractiune integrala Symmetrical AWD si cu motorul Subaru Boxer. In versiunea cu transmisie manuala in sase trepte, Impreza XV vine cu un motor diesel de 2,0 litri, cu o putere de 150 CP disponibili la 3.600 rpm. Impresionant este si cuplul maxim de 350 Nm, de care se poate beneficia intr-o plaja de turatii cuprinsa intre 1.800 si 2.400, in timp ce viteza maxima constructiva este apreciata de producator la 203 km/h.

Impreza XV respecta acum standardele de emisii Euro 5, ceea ce reprezinta o imbunatatire fata de modelul de baza, precum si un avantaj pentru cumparator. Preturile sale sunt in acest moment de 21.900 de euro (fara TVA) si 27.156 de euro (taxe incluse), oferindu-se o garantie de trei ani fara limita de kilometri si de 12 ani la coroziunea caroseriei.

sursa: Jurnalul National

Mercedes iBusiness: Pentru cyborg-ul din tine... Toyota Prius pick-up: Mai intelegi ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x