Antena Căutare

Subaru Trezia - Un fel de Justy cu steroizi

Pentru unii, Subaru inseamna numai Impreza WRX, Impreza WRX-STI, sute de cai putere, tractiune integrala, motoare boxer si performante demne de WRC. Constructorul nipon stie sa faca insa si altfel de masini, mai normale (Forester, Outback) si, chiar, de oras (Justy). Iar, mai nou, Subaru ataca piata MPV-urilor compacte, unde "joaca" modele precum Fiat Qubo, Nissan Cube sau Kia Soul, cu un model ale carui linii robuste aduc cu cele ale citadinei Justy.

Cu o lungime de 3.995 mm si o latime de 1.695 mm, noul model Subaru Trezia, al carui nume provine din englezescul "Treasure" ("comoara"), ascunde o capacitate incredibila in dimensiunile sale compacte.

Mai mult, Subaru Trezia a fost conceput pentru a se adapta activitatilor cotidiene si vine in intampinarea cerintelor europene pentru masini economice, de mici dimensiuni.

Habitaclul versatil al modelului Trezia pune accentul pe confort, functionalitate si spatiu. Iar, gratie designului ingenios si a tehnologiei sale inovatoare, Subaru Trezia garanteaza o siguranta de top, modelul obtinand 5 stele la testele de impact Euro NCAP.

Trezia este echipat cu un propulsor pe benzina de 1.3 litri, ce dezvolta o putere maxima de 99 CP si un cuplu de 125 Nm/4.000 rpm.

Asteptam cu interes si o eventuala versiune "4x4", cunoscut fiind apetitul constructorului nipon pentru astfel de excentricitati... Daca Justy-ul de acum 25 de ani avea integrala, de ce nu s-ar monta una si pe noul Trezia? Concurenta ar muri de ciuda!

Drive Test: Honda Jazz facelift - Spatiu enorm... Ajutor pentru Japonia: BMW Group sustine victimele din Japonia cu 1 milion de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x