Antena Căutare

Super mașină. Cum arată Duster-ul de lux! Aceasta va fi cea mai spectaculoasă mașină produsă în România

Dacia Duster 2018 se bucură deja de un feedback pozitiv. Aceeași mașină ajunge și în Rusia, dar în versiune de lux, cu preț mai mare. Cum se va numi și ce are diferit față de modelul Dacia deja disponibil.

Renault, compania care deține și marca Dacia, va duce în Rusia un nou model de Duster. Primul a fost lansat în 2011. O diferență semnificativă atunci a fost motorizare: benzină, 2 litri cu 135 CP – cutie manuală în șase trepte sau una automată.

Pentru piața din Rusia, Renault pregătește o versiune de Dacia Duster de lux. Va fi prezentată oficial în august, la Salonul Auto de la Moscova. Pe piață ar ajunge în 2019. Informația a fost dată în presă de Bruno Ancelin, director responsabil de planificarea produselor. El a confirmat că va fi un Duster bazat pe platforma Dacia.

„Vom oferi un nou SUV compact pe platforma Duster, de aceeași dimensiune, dar poziționat diferit”, a declarat Ancelin. Prin „poziționat diferit”, această versiune de Dacia Duster înseamnă că va fi mai rafinată și mai scumpă. În termeni mai realiști, vor fi mici modificări la interior și, eventual, o motorizare mai puternică.

Din 2019, Dacia Duster „de Rusia” va fi disponibilă la vânzare, dar se va numi Renault Duster și va purta marca Renault. Mai mult, tot anul viitor sau în 2020 va ajunge pe piețe din Asia, cum ar fi China sau Coreea de Sud. Însă pentru piața asiatică va fi folosită platforma Renault Clio. Pe termen mai lung, această bază va fi integrată și în liniile de producție Dacia.

Veşti bune pentru cei care au de recuperat taxa auto! Anunțul făcut de autorități... Ce spunea Nicolae Ceaușescu despre mașina făcută pentru români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x