Vești bune pentru șoferi! Taxa auto va fi, în sfârșit, restituită! Anunțul făcut de Ministerul Mediului

Vești bune pentru șoferii care au plătit taxa auto. Aceștia urmează să-și primească banii înapoi până la finalul lunii iunie, potrivit ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Vești bune pentru șoferii care au plătit taxa auto. Aceștia urmează să-și primească banii înapoi până la finalul lunii iunie, potrivit ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Astfel, potrivit anunțului făcut de omul politic, aproape șase milioane de șoferi au de recuperat, în total, patru miliarde de lei, bani care ar fi incluși în buget.

"Noi am prelungit termenul ca dovadă că bugetul nu a putut fi adoptat la începutul anului, aşa cum şi-a dorit Guvernul. Atâta timp cât avem banii prinşi în buget, nu va fi o problemă cu restituirea", a declarat ministrul Graţiela Gavrilescu, potrivit Antena 3.

Până la finalul anului trecut, în jur de un milion de şoferi şi-au recuperat banii daţi pe taxa auto, adică 2,5 miliarde de lei în total.

Aflați mai multe detalii, în clipul de mai sus!

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri