Căutare Live

Taxe rutiere noi pentru șoferii români. Țara noastră se aliniază cerințelor Uniunii Europene

Taxe rutiere noi în Uniunea Europeană. Pe 25 octombrie, Parlamentul a votat asupra noilor norme privind taxele rutiere în Uniunea Europeană, notează Antena 3.

Taxe rutiere noi în Uniunea Europeană. Pe 25 octombrie, Parlamentul a votat asupra noilor norme privind taxele rutiere în Uniunea Europeană, notează Antena 3.

Conform noului regulament, toate vehiculele utilitare cu gabarit mare şi mic din UE vor fi taxate în funcţie de utilizarea reală a drumurilor şi poluarea generată.

Ţările UE care folosesc un sistem de taxare rutieră în funcţie de intervalul de timp (vinietă) vor trece la un sistem de taxare în funcţie de distanţa parcursă (taxă de trecere) începând cu anul 2023, în cazul camioanelor şi autobuzelor, şi de la sfârşitul anului 2027 în cel al furgonetelor şi microbuzelor.

E dezastru pentru proprietarii de mașini DIESEL. Ce se întâmplă în București!... Noua TAXĂ AUTO, ușor de calculat. Află câți bani vei plăti pentru mașina ta din 2019...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri