Antena Căutare

Tenor V8: Asculta cum "canta" un monopost RB7 de Formula 1 imnul SUA!

Echipa Red Bull Racing a ajuns din nou in Statele Unite, pentru a filma un videoclip destinat promovarii si cresterii popularitatii Formulei 1 in SUA. Fostul mare pilot David Coulthard a pilotat monopostul RB7, care sezonul trecut a castigat titlul la costructori, in New Jersey, oras in care, in 2013, este programat Marele Premiu al Americii, iar pentru demonstra ca bolidul cu motor V8 de 2.4 litri are si alte veleitati, inginerii au pus-o sa intoneze imnul Statelor Unite. Rezultatul este fabulos!

Evenimentul a fost structurat pe doua zile. Astfel, in prima zi, monopostul RB7 a ajuns in Liberty State Park. Iar prima zi de vacanta din America s-a terminat in acordurile imnului Statelor Unite intonat de motorul V8. Apoi, actiunea s-a mutat in tunelul Lincoln, cel care leaga New York de New Jersey, monopostul RB7 fiind fara indoiala cel mai rapid mijloc de locomotie care a facut vreodata legatura intre NYC si New Jersey: viteza de top 305 km/h.



Foto: Brian Nevins/Red Bull Content Pool

IPOTEZA! Foto: Vezi cum ar putea arata noile modele Dacia Logan si Sandero!... Un Plymouth din 1960 va fi scos la licitatie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x