Antena Căutare

Tesla a obţinut un împrumut de 1,3 miliarde de dolari în China, pentru construcţia fabricii din Shanghai

Producătorul american de automobile electrice Tesla a obţinut o facilitate de creditare din partea unor bănci din China de până la 9 miliarde de yuani (1,29 miliarde dolari), potrivit documentelor depuse de la autoritatea de reglementare bursieră din Statele Unite, transmite Reuters.

Tesla a mai anunţat că a semnat acorduri pentru o facilitate de creditare de tip revolving, negarantată, de până la 2,25 de miliarde de yuani.

Compania a precizat că ambele împrumuturi vor fi utilizate pentru fabrica de automobile din Shanghai.

Băncile participante la finanţarea Tesla sunt China Construction Bank, Agricultural Bank of China, Shanghai Pudong Development Bank şi Industrial and Commercial Bank of China.

Pe lângă construcţia şi producţia de la fabrica Tesla din Shanghai, împrumutul ar mai putea fi utilizat pentru rambursarea unor datorii de 3,5 miliarde de dolari cu scadenţa pe 4 martie 2020.

Fabrica, prima uzină a Tesla din afara Statelor Unite, se află în centrul ambiţiilor companiei americane de creştere a vânzărilor pe cea mai mare piaţă auto din lume şi de evitare a taxelor de import mai mari impuse de China automobilelor fabricate în Statele Unite.

Sursa : news.ro

Poliţia Română: 15 accidente grave de circulaţie, în urma cărora 8 persoane au decedat, iar 12 au fost grav rănite, în a... Lovitură uriașă pentru românii care au mașini! Noi reguli pentru ridicarea autovehiculelor!...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x