Antena Căutare

Tesla a redus numărul variantelor Model X şi Model S şi a ajustat preţurile, pentru a susţine vânzările

Pentru a-şi simplifica ofertele, producătorul auto a limitat marţi versiunile SUV-ului Model X şi sedanului Model S la “Long Range” şi la versiunea mai costisitoare “Performance”. Tesla a redus şi preţul versiunii Long Range, care a devenit entry-level.

Tesla a renunţat la variantele standard ale vehiculelor Model X şi Model S din gama sa şi a ajustat preţurile, pentru a susţine vânzările, măsura fiind anunţată la câteva zile după ce producătorul de vehicule electrice a raportat livrări record, transmite Reuters.

Pentru a-şi simplifica ofertele, producătorul auto a limitat marţi versiunile SUV-ului Model X şi sedanului Model S la “Long Range” şi la versiunea mai costisitoare “Performance”. Tesla a redus şi preţul versiunii Long Range, care a devenit entry-level.

Renunţarea la versiunile standard înseamnă însă o creştere a preţurilor de pornire, la 84.990 de dolari pentru Model X şi la 79.990 de dolari pentru Model S, excluzând posibilele stimulente pentru achiziţie.

Tesla a redus preţul de pornire pentru automobilul de serie Model 3 la 38.990 de dolari.

Directorul general Elon Musk a scris marţi pe Twitter că opţiunea de conducere autonomă integrală va fi mai scumpă cu 1.000 de dolari începând din 16 august.

La începutul acestei luni, Tesla a anunţat că livrările la nivelul mondial ale celor trei modele ale sale au crescut în trimestrul al doilea cu 51% faţă de trimestrul anterior, la un nivel record de 95.200 de vehicule. Model 3 a reprezentat circa 80% din aceste vânzări, ceea ce scoate în evidenţă rolul major al vehiculului în strategia de creştere a Tesla.

Producătorul auto a mai anticipat ca producţia şi livrările să continue să crească în trimestrul al treilea.

În China, cea mai mare piaţă de vehicule electrice din lume, preţul de pornire al Model X creşte la 790.900 de yuani (115.068 dolari) şi cel al Model S la 776.900 yuani.

Tesla construieşte o fabrică în Shanghai, unde compania intenţionează să construiască mai întâi automobile Model 3.

Sursa : news.ro

Traficul rutier pe DN 3 este închis complet la Lehliu, judeţul Călăraşi, din cauza unor lucrări la trecerea la nivel cu ... Vânzările de mașini noi în Europa au înregistrat scăderi! Ce se întâmplă cu firmele producătoare?...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x