Antena Căutare

Test comparativ: BMW X1 vs. Infiniti EX

BMW X1 si Infiniti EX se intalnesc pentru o lupta in noroi. Niste creaturi bizare in alb si negru le baga mintile in cap, in timp ce asfaltul orasului le face cu mana.

Toate astea sunt cu atat mai socante atunci cand tocmai ai coborat din racoarea controlata a unui SUV plin de gadgeturi in frigul brutal al unei dimineti in Dorset. Dintr-un lux plin de piele, intr-un loc unde pielea de vaca e inca bine prinsa de vaci.

Ne aflam undeva adanc in teritoriul lui Thomas Hardy, cu doua masini care reprezinta o noua specie, o pereche de mini SUV-uri luxoase - BMW X1 si Infiniti EX. Pentru a vedea daca pot face fata la tara, am trimis aceste doua SUV-uri urbane sa-l insoteasca pe veterinarul local in vizitele sale la domiciliu.

Doctorul nostru specialist in vaci se numeste Anthony Wilkinson, care - dupa ce tocmai si-a scos bratul din Lucy (ea e vaca, gestanta in opt-noua saptamani, daca tot intrebi) - isi face acum dus cu dezinfectant. A fi veterinar la tara nu inseamna numai bandajarea labutei unui catel cu ochi mari, ci si lupte cu vaci pentru a le putea palpa stomacul sau saritul peste garduri pentru a evita multe sute de kilograme nervoase si incornorate.

CITESTE mai multe in TOP GEAR!

VIDEO! Zile numarate pentru firmele de ridicari auto?... Porsche 918, oficial de vanzare de la... 625.000€...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x