Antena Căutare

Test drive: Micutul Picasso

Era vremea ca Citroen C4 Picasso sa primeasca un facelift. Nu pentru ca ar fi imbatranit, ci pentru ca asa cer regulile atunci cand esti in "lumea buna". Usage du monde, ca sa dam francezilor cuvantul.

O masina excelenta de familie. O laudam fara nici un fel de rezerva. Spatii de depozitare pe unde nu te gandesti (vezi compartimentele din bord, de exemplu). Acoperisul panoramic vitrat impreuna cu parbrizul mostenit de la noul C4, panoramic si el, confera o vizibilitate de zile mari, spectaculoasa si utila atunci cand mergi cu familia si peisajul va face cu ochiul.

Mai mult, pentru distractia celor din spate, scaunele pot fi prevazute cu doua ecrane LCD in care poti rula filme de pe suport DVD. Sunetul se poate auzi in casti wireless, asa ca soferul nu este perturbat sonor de aventurile lui Tom si Jerry. Interesant este faptul ca ecranele sunt incastrate in masutele din spatele fotoliilor, nu in tetiere - optiune extrem de utila atunci cand lasi masina parcata intr-o zona mai putin prietenoasa.

Din punctul de vedere al soferului, C4 Picasso ofera un motor puternic si destul de economic, suspensii potrivi¬te si scaune confortabile.


● Motorizare: 2.0 HDI/150 CP
● Cutie: manuala, 6 trepte
● Viteza maxima: 195 km/h
● Capacitate rezervor: 60 L
● Consum: 7,5/4,9/5,9

sursa: jurnalul

foto: jurnalul.ro

Un Chevrolet Camaro s-a umflat in airbag-uri nesilit de nimeni... Mercedes-Benz CLS tunat in stilul Wald Black Bison...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x