Antena Căutare

Test drive: Opel Astra ST - De familie!

Noul Opel Astra beneficieaza si de o varianta Sports Tourer. Adica, break. O varianta care face o medie interesanta intre Astra si Insignia ST, in sensul ca ofera o mare parte dintre facilitatile modelului din urma la un pret de Astra.

Astra ST este marketizata ca o masina de familie. Ceea ce si este. Spatiul imens al portbagajului, multiplele spatii de depozitare - toate ne lamuresc "din prima" de acest lucru.

Noi am testat varianta de 125 de cai, pe motorina. Este masina de familie? Am umplut-o pana la refuz - si in interior, si portbagajul - si am tras concluziile.

Motorizarea este potrivita, masina - chiar full - are viata, suspensiile sunt comode, directia potrivita. Consumul nu este chiar cel din carte, dar la cat am chinuit-o ne asteptam la asta. De remarcat insa, ca nu a sarit calul.

La interior, evident elemente de design luate de la Insignia. Un lucru bun. Mi-a placut in mod special combinatia si variatiile de piele maron de pe scaune - usi - bord. Arata foarte interesant. Unde mai pui si multitudinea de butoane, reglaje si alte "chestii" - magulitoare pentru barbati si poate putin, doar putin bulversante pentru femei...

Noi am testat

● Motorizare: 1.7 DTR/125 CP
● Acceleratie: 0-100 km: 11,7 s
● Viteza maxima: 192 km/h
● Consum: 5,5 / 3,9 / 4,5

Sursa: Jurnalul National

FOTO! Mercedes-Benz Viano Visio Pearl, inspirat de iahturi... FOTO! Renault Twingo facelift - imagini oficiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x