Antena Căutare

Test TopGear: Roll-Royce Phantom Facelift

Echipa TopGear a testat noul Rolls-Royce Phantom si a decis ca e mai degraba un facelift decat o masina complet noua. Citeste aici care sunt noutatile si de ce nu ne place ca volanul a devenit, subit, mai gros.

Phantom II este de fapt un facelift al primului model, cei de la Rolls au recunoscut ca nu au schimbat foarte mult design-ul si nu ii putem blama. Clientii iubesc forma vechiului model, iar producatorul exclusivist nu avea de gand sa ii supere. In plus, daca ar fi aratat diferit, cei care si-au cumparat recent un Phantom ar fi avut deja o masina invechita.

Cea mai evidenta diferenta o reprezinta inlocuirea farurilor de ceata cu niste fasii subtiri lucru ce a permis celor de la Rolls sa foloseasca ultima tehnologie LED, farurile fiind acum complet adaptive la viteza si in viraje. Iar daca ne uitam mai atent, putem vedea camerele video ale sistemului de asistenta la parcare montate peste tot – pana acum nu au existat pe Phantom – si... cam atat. Phantom-ul a fost si ramane in continuare, o mare bruta.

Pentru testul complet si galerie foto, click aici.

TopGear: test de consum cu Panamera la Porsche Performance Drive... Cum sa faci 6 ore de la Neptun la Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x