Antena Căutare

Top 3 cele mai scumpe mașini de vânzare pe internet, acum, în România

Românii sunt mari iubitori de mașini de lux, iar asta o arată cifrele dealerilor auto care vând mărci de top, dar și site-urile de anunțuri auto din țara noastră, ce abundă în oferte cu multe zerouri, cu dotări de ultimă generație. Sunt mașini de vânzare pentru cei care caută confort, fiabilitate, dar și un brand care scoate pe oricine în evidență.

Românii sunt mari iubitori de mașini de lux, iar asta o arată cifrele dealerilor auto care vând mărci de top, dar și site-urile de anunțuri auto din țara noastră, ce abundă în oferte cu multe zerouri, cu dotări de ultimă generație. Sunt mașini de vânzare pentru cei care caută confort, fiabilitate, dar și un brand care scoate pe oricine în evidență.

Într-un top 3 cele mai scumpe mașini de vânzare pe internet acum în România se află, desigur, mărci de lux. Trio-ul german Mercedes, Audi, BMW este “spart” de apariția unui Porsche Panamera în acest clasament.

Sigur ai întors măcar o dată privirea după un bolid de lux impunător, cu linii plăcute ochiului și cu un zgomot al motorului care trăda mulți cai putere sub capotă. Astfel de mașini nu doar că sunt imediat remarcate pe șosele, dispun de tehnologie de ultimă generație, de un confort sporit și de elemente de siguranță atent studiate de constructorii auto care le produc, dar mai au un mare plus, acela de a-și păstra valoarea. Concret, vorbim despre autoturisme care nu se devalorizează și despre mașini sh care se vând la prețuri mari, deși au fost rulate.

Acestea sunt cele trei modele care conduc lista celor mai ridicate prețuri în online:

  • Un Audi A8 Long, cu dotări full-option, produs în anul 2016, se vinde cu prețul de 109.999 euro. Mașina este adusă recent din Germania, are unic proprietar, se afă în garantie la producător și este descrisă ca având motorizare diesel, consum mic și doar 48.000 de kilometri reali. În plus, cel care a postat anunțul precizează că mașina de vânzare a fost făcută la comandă șI că acceptă orice test autorizat. Iar un alt aspect, considerat a fi o bilă albă de oricine caută să cumpere o mașină sh, îl reprezintă faptul că nu a fost rulată în România.

Top 3 cele mai scumpe mașini de vânzare pe internet, acum, în România

  • Porsche Panamera S, din 2018, cu 441 cai putere sub capotă, extrafull, costă 119.000 euro. Mașina este nouă, specifică cel care o vinde, având mai puțin de 3.000 de kilometric în bord. La fel ca precedenta, autoturismul este adus din Germania, iar ceea ce este de precizat la această mașină este că pe lângă capacitatea cilindrică de 2900 cmc șI cei 441 de cai, motorizarea este pe benzină.
  • Cea mai scumpă mașină de vânzare pe internet acum în România este un colos german. 155.895 euro costă un Mercedes Benz, S Klasse, Model S 400 4matic, cu 340 de cai putere și cu motorizare diesel. Autoturismul face parte din clasa de limuzine a constructorului Mercedes și la fel ca precedentele are ca țară de origine Germania. Este cea mai scumpă mașină sh, acum, pe internet, în România, pentru că prețul ei, negociabil, este de 155.895 euro. Compania care o vinde precizează că există posibilitatea achiziționării în leasing atât pentru personae fizice, cât și pentru cele juridice, cu avand începând de la 15%.
Restricţii pe A1 Sibiu - Deva şi A2 Bucureşti - Constanţa, din cauza unor lucrări... Șoferii vor putea să plătească amenzile rutiere direct la polițist! Iată în ce condiții!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x